17. nov, 2019

Jackson en de jonge jongens

Er is een begin gemaakt met scheiden van moeder en kalf. De jonge jongens hebben een nieuw onderkomen gekregen. En hoewel ze flink zijn gegroeid, echte bulletjes zijn geworden, zullen ze toch wel roepen om hun moeder. En de moeders, zullen weer terug roepen.
De jonge meisjes daar in tegen, mogen nog even bij hun moeder blijven lopen. Er moet nog ruimte worden gemaakt. Maar dat zal ook niet lang meer duren. Ook dan gaan zij naar een volgende stap in hun koeienleven.
Jackson heeft zijn vrouwen ook verlaten. Met een aantal jonge jongens deelt hij het hok. En als deze uitgeroepen zijn, kan hij zich richten op rust en herstel. Even weer op krachten komen, na zijn dames te hebben bezwangerd. Maar ook rust voor zijn poot, die nog niet helemaal is genezen.
Van alle heren in de stal, is Goliath nog het beste af. Hij heeft nog wat quality time gekregen met zijn dames. De jonge jongens zijn uitgevlogen, dus heeft hij het rijk alleen. Als er ruimte is gemaakt, gaat hij ook genieten van zijn welverdiende vakantie. Want ja, dames bezwangeren, is topsport!