23. jun, 2019

Esanne

Een veel geroepen uitspraak bij ons thuis is: kan niet, er moet een koe kalveren. En dat wordt te pas en te onpas geroepen. Is er maar een halve dag les, bel even dat er een koe moet kalveren. Afspraak bij de tandarts, even afbellen omdat er een koe moet kalveren. Feestje, gaat niet, want er is een koe aan het kalveren. Helaas voor de kids, werk ik aan dit soort praktijken niet mee. Wat ze dan weer erg "naaiend" vinden. Om vervolgens zonder mokken en morren naar hun afspraak te gaan.

Maar de uitspraak is soms al weken van te voren te horen. Ook als geintje. Ook door ons.
Zo riepen we al weken dat we niet naar de verjaardag konden komen omdat er een koe moest kalveren, 's avonds om 8 uur. De jarige jet, die 8 zou worden, begrijpt gelukkig onze grapjes. Zo ook de rest van het gezin. Dus gisteravond stuurde ik een appje dat er een koe aan het kalveren was. Uiteraard werd dat geloofd en een naam voor de nieuw geborenen kwam onze kant uit. Na ruim een uur, stuurde ik weer een berichtje: grapje, we hadden geen zin om te komen. 😂😂😂
Ja, dat was lachen .....

Maar is werkelijkheid was Inge aan het bevallen. Na een bevalling, met wat hulp van ons, werd Esanne geboren. Een meisje wat al snel door het hok drentelde.
Daarna was het voor ons snel even douchen en eten, en enigszins wat vertraagd, konden we toch naar de verjaardag.