17. okt, 2021

The day after ....

The day after .....
Moe maar voldaan kijken wij weer terug op een geslaagde dag. Met spierpijn van de handpalmen tot de enkels, zijn we trots. Trots op onze vrijwilligers. Zonder hun was het weer niet gelukt.
Ieder jaar kunnen we rekenen op de hulp van een vaste groep. En wij zijn ook heel blij dat wij ieder jaar nieuwe mensen mogen ontmoeten. Die ook op een unieke manier tijd en energie willen steken in ons, onze koeien en op mooie bijzondere plekken in de natuurgebieden kunnen komen.
Van hekken sjouwen, vast maken of hekken beveiligen tot trekkerchauffeur, drijver en catering. Van een paar uur tot meer dan 10 uur. Met iedere bijdrage zijn wij blij en maakt iedereen voor ons even belangrijk.
Voor ons altijd spannend om de koeien weer binnen te krijgen en ook de zorg voor onze vrijwilligers. Dat die ook weer huiswaarts keren met een mooie herinnering.
Koeienvangen 2021 is mede mogelijk gemaakt met Denny, Lars, Gijs, Raoel, Menno, Margré, Yin, Toni, Wilmer, Fenna, Kirsten, Richard, Marlies, Benine, Ed, Theo, Pieter en Jolanda.
P.S. in de loop van de week volgen de verhalen en de foto's.